Miscela d’Oro je kafa koja je prešla put od skromne porodične pržionice na Siciliji, do svetski poznatog brenda. Godine 1946. Umberto Urbano i njegova žena Emanuela pokrenuli su skromnu pržionicu kafe, gde se celokupna filozofija bazirala na pažljivo odabranim zrnima kafe. Osnivačeva strast prema kafi, kao i poznavanje ukusa mušterija, brzo je dovelo do toga da Miscela d’Oro preraste u porodični biznis u kom je učestvovala cela porodica Urbano.

Miscela d’Oro je danas poznata u preko 40 zemalja širom sveta i na izvoz odlazi 50% kafe koja se proizvede. Ovo je brend koji je evoluirao od male skromne pržionice i čiji rast i dalje ne prestaje. Postajući polako jedan od lidera na globalnom nivou, Miscela d’Oro i se i dalje drži svojih početnih postulata i proizvodi kafu od najkvalitetnijih zrna, a pomoću najsavremenije tehnologije i time uspeva da očuva kvalitet i tradicionalnu aromu sicilijanske kafe.

Gelato Bar je uvoznik i distributer ove kafe.